Начало » Блог » Откриване на изложбата с проекти от конкурса "Снимай! Не убивай!"

Откриване на изложбата с проекти от конкурса "Снимай! Не убивай!"

 
снимай не убивай - изложба конкурс

На 01 февруари във ФотоСинтезис Арт Център открихме изложбата с проекти от конкурса "Снимай! Не убивай!".

В двете галерии на центъра са изложени 40 проекта, подбрани от над 300 изпратени, показващи красотата на дивата природа както в България, така и в други по-близки и далечни места по света.

По време на откриването поздравителни грамоти получиха победителите на публиката в трите етапа на конкурса, определени чрез онлайн гласуване. Победителите, избрани от журито също получиха своите награди, а Българска фондация "Биоразнообразие" даде допълнителна награда - тридневно фотосафари.

Отново благодарим на всички участници за прекрасните проекти, както и на всички, които ни помогнаха да реализираме конкурса като първа стъпка от едноименния ни проект. 

Уверени сме, че все повече хора ще се присъединят към каузата и заедно ще продължим да показваме и съхраняваме красотата на дивата природа, вместо да я разрушаваме.

Представителят на Olympus връчва поздравителната грамота и подаръци на Светослав Цветанов - победител на публиката в първи етап. Той спечели Olympus E-P2 PEN + обектив 14-42:


Представителят на Nikon и победителят на публиката във втори етап на конкурса - Евгени Стефанов (представляван от неговия брат). Евгени спечели Nikon D90 + обектив 18-105 VR: 


Представителят на Canon връчва грамота на победителя на публиката в трети етап на конкурса. Добромир Терзиев спечели Canon 600D + обектив 18-55 IS II:


Представителят на БФ "Биоразнообразие" обявява специалната награда на фондацията - тридневно фотосафари - за проекта на Борис Белчев "Среща преди изгрев":


Председателят на журито на конкурса Ивайло Зафиров и представителят на GoPro връчват трета награда на журито на Теодора Койнова за проекта "Малкият ястреб и градът" - видеокамера GoPro:


Втора награда на журито - фотоапарат Pentax K-M с обектив 18-55WR на Валентин Почекански (представляван от сина му) за проекта "Глухарите - горски трубадури":


Първа награда на журито - ваучер за покупка на фотографска и видео техника и аксесоари от магазини ФотоСинтезис на стойност 1500 лв. спечели проектът "Чакалът" на Младен Василев (представляван от Светослав Цветанов):


Честито на всички!

Изложбата можете да разгледате в двете галерии на ФотоСинтезис Арт Център до 22 февруари.