Начало » Блог » Стартира онлайн конкурса "Белият щъркел"

Стартира онлайн конкурса "Белият щъркел"


Фотоконкурсът е част от програмата на Международния фестивал на Белия щъркел и се организира с подкрепата на ФотоСинтезис.
Наградният фонд е осигурен с любезното съдействие на ГЕРБ Пловдив област, кметство Белозем и ФотоСинтезис.

От 19 април до 09 май на страницата на проекта „Снимай! Не убивай!“ можете да се включите в онлайн конкурса „Белият щъркел“, който се организира като част от програмата на  Международния фестивал на Белия щъркел у нас.

Всеки, който има желание да изпрати свои фото-проекти или просто да гласува за участващите в конкурса, може да се регистрира до 09 май 2012 г.

Тези от вас, които вече имат регистрация на страницата на „Снимай! Не убивай!“ могат да я използват, без да е необходимо да създават нова.

Всеки регистриран участник има право да изпрати до 5 проекта, както и да гласува по веднъж за всички участващи проекти в периода 10 – 13 май 2012 г.

Необходимо е участващите проекти да са оформени като фото-есе с една водеща и до 2 допълнителни фотографии, като заглавието на проекта и на снимките в него, е ограничено до 30 символа.

След приключване на онлайн гласуването, журито на конкурса ще определи 10 от авторите, които ще имат възможност да посетят Фестивала на Белия щъркел в края на май, като престоят им ще бъде на разноски на организаторите, както и да вземат участие във втория етап на конкурса.

Срокове за участие в онлайн конкурса:
Изпращане на проекти – до 09 май
Онлайн гласуване – 10-13 май
Определяне на наградите на журито – 14 май

Награден фонд за онлайн конкурса:
- Голяма награда на журито - фотографска техника и аксесоари на стойност 1200 лв.


- Поощрителна награда на журито - фотографска техника и аксесоари на стойност 600 лв.


- Награда на публиката (онлайн гласуване) - фотографска техника и аксесоари на стойност 600 лв.


Повече за регламента, начина на участие, журито, критериите за оценка и всичко за втория етап на конкурса, който ще се проведе на място в с. Белозем по време на Международния фестивал на Белия щъркел, можете да намерите на страницата на конкурса - http://snu.photosynthesis.bg/gallery/shoot_dont_kill_belozem/za_konkursa.html

Конкурсите "Белият щъркел" и „Хората на Белозем и Белият щъркел“ се осъществяват с подкрепата на: