Начало » Блог » Победителите в он-лайн етапа на фотоконкурса "Белият щъркел" са известни!

Победителите в он-лайн етапа на фотоконкурса "Белият щъркел" са известни!

Приятели, приключи гласуването на публиката и журито на конкурса "Белият щъркел" с председател Ивайло Зафиров.

Наградата на публиката - фотографска техника и аксесоари на стойност 600 лв. от магазини ФотоСинтезис печели Добромир Терзиев (DDT) с проекта "Предвестник...":


 

Голямата награда на журито - фотографска техника и аксесоари на стойност 1200 лв. от магазини ФотоСинтезис печели Емил Енчев (enchev) с проекта "На село":

 
Поощрителната награда на журито - фотографска техника и аксесоари на стойност 600 лв. от магазини ФотоСинтезис печели Богдан Боев (RAPTOR) с проекта "По житата":Награждаването ще се състои на заключителния коктейл в с. Белозем на 26 май от 19 часа.

Освен тримата победители, право на участие във втория етап на конкурса и в Международния фестивал на Белия щъркел в Белозем на 25 и 26 май 2012 г. печелят (по реда на класиране на журито): 

Магдалена Иванова (Maginka999)
Румен Василев (rumenn)
Иван Иванов (vanko_2)
Николай Стойчев (Niki61)
Илия Стойков (ilia_st)
Десислава Кулелиева (Desis)
Иван Иванов (ivan s ivanov)


Всички те получават осигурен престой и настаняване по време на фестивала.

Всички участници, чиито снимки са селектирани за участие във финалната изложба на конкурса ще получат известие на оставените от тях e-mail адреси за контакт.

Селекционираните за участие в изложбата снимки от проектите ще бъдат експонирани по време на Фестивала на Белия щъркел в с. Белозем на 25-26 май.

Организаторите благодарят на всички, които изпратиха свои проекти, гласуваха и коментираха.