Наградният фонд на конкурса „Снимай! Не убивай!“ е осигурен благодарение на:


Olympus България Olympus България – официално търговско представителство на един от водещите производители на фотографски и аудио системи и аксесоари, медицински, лабораторни, изследователски и индустриални системи.


Nikon България Профайлд ООД – официален представител за България на Nikon – водещ производител на фотографска техника и аксесоари и спортна оптика.
Canon България Canon България ЕООД – официален представител за България на Canon един от лидерите в областта на цифровите продукти и решения за работа с изображения за офисa и дома.


Pentax България ВИП Трейдинг ООД – официален вносител на фотографска техника и аксесоари Pentax и Tamron


GoPro XcoSports България - вносител на висококачествена екипировка за спортове на открито и представител за България на марката GoPro Cameras


Партньори на проекта „Снимай! Не убивай!“:


Българско дружество за защита на птиците Българско дружество за защита на птиците (БДЗП) - най-голямата неправителствена организация (НПО) за опазване на биологичното разнообразие у нас. БДЗП е партньорът на BirdLife International в България.
За да остане природа Коалиция „За да остане природа в България“ - независима, непартийна коалиция от граждански групи и неправителствени организации, която се бори за опазване на природата в България чрез насърчаване на гражданското общество и спазване на законодателството.


Българска фондация БиоРазнообразие Българска фондация Биоразнообразие (БФБ) - в продължение на десет години фондацията подпомага усилията на Министерството на околната среда и водите и на Швейцарската агенция за развитие и сътрудничество за опазване на биоразнообразието в 7 ключови региона – Централен Балкан, Добруджа, Бургаски влажни зони, Ропотамо, Странджа, Източни Родопи, Пирин

Списание 8 СПИСАНИЕ 8 - е българско научнопопулярно списание, което продължава духа и традициите на любимото на поколения българи сп. "Космос", излизало от 1962 г. до 90-те години на ХХ в. СПИСАНИЕ 8 представя популярна и задълбочена информация за науката, природата, алтернативната медицина, древната история и неочакваното.